1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582199 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2649459

Sv: Apropå nånting...
JanneH:

Giffarna gjorde också sin blekaste allsvenska säsong i mannaminne när de senast var uppe. Förståeligt att publiken svek när laget mer eller mindre var avsågat redan på ett tidigt stadium. Timrå IK har i nuläget en betydligt vassare produkt än så att erbjuda.

Notabelt är att inte alltför centralt belägna ERP Arena var fullspikat igår (7 909 åskådare) när Brynäs tog sig an Almtuna i HA. Förutom att hemmalaget är klassiskt och folkkärt, vad kan egentligen ha varit SÅ lockande en sådan gång?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Tror ett problem med att vi inte riktigt får publiksiffrorna att lyfta över lång tid är att det finns en viss (löjlig) rivalitet mellan Sundsvall och Timrå som orter betraktat. Nu spekulerar jag hejvilt men finns det inte lite en nedvärderade attityd från Sundsvalls håll gentemot Timrå som ort på sina håll? Timrå anses som bonnigare och man håller hellre på lag som Djurgårn, AIK, Färjestad eller Brynäs om man är hockeyintresserad, kanske också för att man dessutom håller på Sundsvall Hockey. Såklart har vi jättemånga fans boende i Sundsvalls kommun men borde det inte kunna vara ännu fler med tanke på att vi är enda elitlaget historiskt och nutida sett.

Är det fler som har denna känsla eller är det bara jag?
Kommentera