1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2649403

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: ja befolkningsmässigt har jag svårt att se att vi skulle ha sämre förutsättningar än t ex Brynäs, för att inte tala om Leksand och Modo. Eller ska vi börja tjata om att arenan måste flytta till Sundsvall city? Gifflarna hade ju ganska bleka publiksiffror när de var i allsvenskan och bättre och centralare läge går väl inte att hitta i nån svensk stad. Jag tror vi måste mätta magen efter munnen och bygga upp en stark ekonomi m h a TV-avtalsmiljonerna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH:

Giffarna gjorde också sin blekaste allsvenska säsong i mannaminne när de senast var uppe. Förståeligt att publiken svek när laget mer eller mindre var avsågat redan på ett tidigt stadium. Timrå IK har i nuläget en betydligt vassare produkt än så att erbjuda.

Notabelt är att inte alltför centralt belägna ERP Arena var fullspikat igår (7 909 åskådare) när Brynäs tog sig an Almtuna i HA. Förutom att hemmalaget är klassiskt och folkkärt, vad kan egentligen ha varit SÅ lockande en sådan gång?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH:
"Brynäs, för att inte tala om Leksand och Modo."

Säga vad man vill, men det blir inte riktigt görbart att jämföra sig med de tre mest folkkära lagen i hockeysverige.

Samtliga som kommer från en by utan lag håller ju på någon av dessa, framförallt förr i tiden. Vi har ju dock lyckats plocka lite supportrar i Härnösand samt några i Jämtland så det går sakta att ändra på.

Tror att Timrå skulle tjäna på ett bygdenslag-upplägg som AIK har. De roffar åt sig en massa gamla "Luleåområden" med hjälp av det upplägget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Det är väl vad man gör just nu, men då blir ju vissa butt hurt för att man inte värvar Erik Karlsson... ;)
Kommentera