1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2649706

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: absolut.
Seg ger en bra start ut biljetter till skolor osv. Men det är mer än godkänt ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Det blev två poäng ikväll, välförtjänt, trots att vi är dåliga i egen zon så är vi faktiskt det bättre laget totalt sett. Vi skapar våra chanser medans Malmö mer lever på vårt slarv. Tycker faktiskt att det talar till vår fördel framleds också, vi har det i våra egna händer att förbättra det vi är dåliga på. Annat hade det varit om vi varit utspelade. Nåja, kvällens insats åt sidan. Den här matchen i omgång 43 2024 kommer ingen att komma ihåg ens om en vecka. Det är annat som stör mig med den här säsongen än vad som händer på isen faktiskt.

Ikväll var ännu en hemmamatch med färre än 4000 personer på plats (officiell siffra 4,3 men det såg det då fan inte ut som tycker jag)
Hur kan det vara så här?
I en parallell verklighet hade hemvändarfesten förra året kunnat vara en start på en fantastisk period i klubbens historia. Lander, Dahlén, Pettersson, Wedin. Plus Didde. Plus Ante i båset. Evighetsmaskinen Boyce som numera är mer Medelpading än Emil Forsberg. Också "Kapanen där bak" som Svänzons sjöng. Lägg på Hållander och Pääjärvi inför den här säsongen och som mandelpäran surströmmingen två Medelpadsynglingar som tagit sig in i truppen i Oliver och Noel. Kan det bli mer "grannens grabb" än så? Hur många av dessa namn går in i ett Timrå All-Star-lag? Jag skulle säga majoriteten. Ändå så är det så fruktansvärt glest på läktarna. Visst kan man lägga en del på klubbledningen, hur ser marknadsföringen ut osv men det största ansvaret ska tamejfan läggas på oss själva, det är vi som ska gå dit! Betala vår biljett, köpa vår korv, vår Mazarin & Kaffe och vår 50/50.. nä just det, glöm det sista!

Som sagt, i en parallell verklighet där vår beryktade hockeykultur faktiskt existerade så hade det varit 4,8, minst på varje match som en start och sen 1000 extra som klubbledningen ska marknadsföra till plats. Vad är det här?
"Stolthet och Tradition sedan 1928" ...med ett publikintresse som Lakers sedan 1997. Jag skäms och jag blir faktiskt förbannad. HUR KAN DET INTE KOKA!? Vi har SÄNKT publiksnittet säsongen efter att vi tar oss till en kvart för första gången sedan hedenhös. Blev vi mätta!? Blev vi Skellefteå helt plötsligt som väntar på slutspel!? Nä, det är fan för dåligt bara. Mycket kan läggas på klubbledningen men fler än så här ska fan i mig gå per automatik oavsett marknadsföring.

Årets stora besvikelse: Publiken.
Nu kör vi, framåt!
Kommentera