1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581757 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2652996

Sv: Apropå nånting...
Alla verkar helt plötsligt obrydda att vi tappar Lyytinen och Rindell. Vi har alltså kvar "träarslen" som Erixon, Svensson som med möda orkar följa efter anfallande spelare i egen zon. Lägg till Strömberg som är ovärderlig defensivt men har noll offensiv uppsida. Eronen som ska vara ett offensivt hot men gjort två mål på hela säsongen och inte ens är bra defensivt. Edfeldt duktig back såklart och utvecklingspotential och Forsmark har gjort det bra hittills. Har svårt att se att backsidan lyfter om vi tappar våra två mest kreativa backar. Ska till att vi verkligen prickar rätt i nyförvärven för att höja nivån på backsidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Labban: Blir svårt att hitta sämre back än Rindell...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: så har det alltid varit i detta forum. Så fort det nästan är klart att nån spelare lämnar så är det en obetydlig förlust. Vet inte om det är för vill dämpa nån inre ångest
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: Vad ska man göra då? Be och böna inför duon att stanna?
Vi är det bästa laget med sämsta backarna. Att ett lag ska ersätta två betydligt bättre backar med dessa finnar glädjer mig faktiskt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: Ingen förlust o tappa Rindell! Har offensivt plus men det negativa med defensiven o svag fysiskt väger tyvärr över.

Lyytinen känns inte bra o tappa men har full tilltro till att Kapanen har koll. Så sitt lugn i båten!😁👊
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: Min panik sparar jag tills jag sett vad Kapanen har byggt för backsida. Jag litar på att han har koll på grejorna och vet vad som krävs i SHL nu.
Kommentera