1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2653018

Sv: Apropå nånting...
Labban: Ja håller med om att Rindell får lite väl kritik för att vara så klen i egen zon. Jag tycker han tacklas och står upp rätt rejält faktiskt. Däremot är han väldigt naiv mellanåt och kan slänga in livsfarliga indianare.
Som igår mot Malmö, det vara bara ren tur att de inte utbyttjade nått av lägena han gav bort mitt i slottet.

Offensivt är han ohotad etta i min bok. Den rörligheten och kaxigheten i spelet han har på offensiv blå har ingen annan i laget. Ett rätt hyffsat skott på det.

Bara att jämföra med Forsmark som knappt får ett skott på mål. 2 riktigt horibla skott igår till exempel där han knappt var i närheten i att träffa mål.

Så det är där jag tycler vi tappar mest slagkraft i att Rindell försvinner. I den offensiva aspekten.
Jag hoppas Kapanen förstår vikten av att ersätta Rindells offensiva spel bland backar. Vi kommer tappa slagkraft i PP etc.

Nässén verkar mer vara en mer utvecklad och mogen "Forsmark", typ.. Ingen målskytt i allafall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: EG ville komma till Timrå (nästa säsong) innan han skrev med LuLeå igen. Det blev inget av det heller.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: fast rondells offensiva kvalitéer handlar väl inte så mycket om att han är bra på att få igenom backskott från blå? Han kan ta ett par kliv in i banan och gå på ett handledsskott men det vi skulle behöva är nån som kan avlossa bomber. Visst att det blivit svårare att få igenom skott, det krävs kirurgkunskaper. Kolla på Svensson, han har ett rätt bra skott men han är totalt kass på att få dom igenom täcket.

Forsmark är ju knappt en seniorspelare, han är ett jäkla guldägg som vi ska förvalta. Edfeldt är ett annat guldägg som kan formas. Lyytinen och Rondell är färdigbakade och vad kvällspressen än skriver så är dom inte den sortens bullar som man ställer i skyltfönstret, dom är habila spelare i SHL men inte fan är dom värda topp dollar, inte en chans.
Kommentera