1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2653377

Sv: Apropå nånting...
Olle: Nu verkar Svensson plötsligt vara världens bästa back och en katastrof att han är borta till slutspelet. Jag tycker Svensson är bra och en stor tillgång , men vill minnas att vi spelade bra även när han var borta. När allt kommer omkring så har alla spelare sina fördelar, men ingen är oersättlig i min mening. Det är laget och inställningen som är avgörande inte enskilda spelare. Surt att tappa Rindell och Lyytinen, men litar på Kapanen har en fog för sina beslut. De har absolut sina mindre bra sidor även de. Värre vore väl om en enskild spelare är helt avgörande, då kanske man har stora problem i truppen på riktigt.

Jag hoppas Eronen kommer igång, hans lägstanivå borde vara passerad nu och det kan bara bli bättre. Sen apropå defensiv så har vi Strömberg som spelar på den nivån han kan vara på när han som bäst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Labban: ville bara överdramatisera lite och dra en lans för våra defensiva pjäser. Jag håller med om att ingen är oersättlig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Västerås dog alltså in ca 2.5 miljoner på att sälja lite spelare i sista minuten. Inte dåligt för ett HA-lag. Modoliderna slantade upp mest med dryga miljonen för Topping för resten av säsongen vilket blir sjuka pengar för så kort tid. Gäller att han levererar utav helvete.
Kommentera