1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581563 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2655036

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2024-02-17
Några äldre rutinerade backar och några yngre men som kan ta stora steg. Lex Anton Stålman (från div 1 va?) och Forsmark nu senast.
Men det kräver ju att de äldre etablerade är otroligt stabila och håller en jämn SHL-nivå.
Vi kommer aldrig ha råd med en backsida som Växjö eller Färjestad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2024-02-17
Några relativt intressanta backar som jag följt lite senaste åren och som kanske kan vara något att värva inför nästa säsong

Hockeyallsvenskan:
* Joseph Berger, Mora IK (Leftare)
Gjort det väldigt bra i år tycker jag, kanske kan vara lite för tidigt att ta sig ett seriesystem uppåt. Intressant back.
* Max Krogdahl, Östersunds IK (Rightare)
Det finns något med honom som jag verkligen gillar. Kan stundtals vara väldigt slarvig, men med ett bra grundspel kan han falla in sjukt bra.
* Theo Lindstein, Brynäs IF (Leftare)
Ja, om Brynäs inte tar sig upp ser jag att vi tar in honom till oss. Finns mycket fördelar med ett bra samarbete med St. Louis osv osv men även en sjuk potential att utvecklas under Jokinen.

Liiga
* Olli Juolevi, Tappara (Leftare)
Var väl halvdan hos oss när han kom, blev bättre i Tappara och nu senaste matcherna har han en liten dipp, men jag vill se honom hos oss nästa säsong ändå.
* Dominik Masin, Ilves (Leftare)
Mycket bra tvåvägsback som har erfarenhet av högre serier. Axlar topproll i Ilves och kan tyvärr vara väldigt dyr. Är han inte dyr så kör!
* Kalle Ervasti, Lukko (Rightare)
En snabb 20-åring som aldrig blev draftad trots många juniorlandskamper. Kan nog ta samma steg som Forsmark nästa år om han kommer till oss.

Alla dessa kan komma att vara någorlunda billiga och lite "under radarn-värvningar" som Timrå som klubb varit så bra på tidigare år.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2024-02-17
Otroligt att kolla gamescore efter gårdagens match.
Den avancerade statistiken tycker att matchen mest troligt skulle slutat 3-2 till Modo, med 30% chans för båda lagen att göra ytterligare ett mål.

7-1 blev det ja…
Låst ämne