1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2658618

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
Rico01: "Keep leading, and we'll follow"

Dahlén har rätt. Helvete vad WHL leder laget just nu. Oerhört tunga och farliga där ute. Undra om inte dom är topp-3 kedjor i hela shl just nu.

Underbart med tre poäng efter Hartmanns skada och på Jontes hyllning. Apropå den; vilken fin hyllning och ett magiskt tifo. Perfekt längd på den (se och lär Modo). Jag blev tårögd där.

Hörde nått (kanske är nämnt redan - Roxette på mig i så fall) om att Hartmann inte fick hälsenan avskuren. Det rörde sig om muskeln. Bara att hoppas att det inte är allt för allvarligt.

Trycket i slutet var det gåshud på. Det och lagets uppoffrande spel.

Hockey alltså - är det inte fantastiskt så säg?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
Kerstin_k: Och 2 nya poäng av Hållander idag. Ingen spelare i Timrå har varit så dominant som Fille är just nu med sin form sedan vi såg Jonte i allsvenskan, den saken är jag säker på.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
Kerstin_k: Bra initiativ av Dalle att snacka engelska. Tycker vi haft en tendens att ledare/spelare kör på svenska, men nu har vi ju endel finnar och en tjeck så kanske bättre hålla sig till engelska för lagsammanhållningen.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
Kerstin_k: WHL är en nivå utöver det vanliga. Helvete vad dom kommer vinna matcher åt oss under slutspurten. Tycker precis som andra här att EP kommer mycket mer till sin rätt som center. Erixon och Didde sjukt viktiga defensiva kuggar. Dom har inte världens bästa puckkontroll, dom kan ibland uppfattas som alltför ospelskickliga men fan, ett lag måste ha defensiva jättar också. Lyyyyytinen, Gör allt för att han ska stanna för tusan. Sån kontroll på allt han gör, iskall när det behövs, följer med i anfall och skapar oreda hos motståndarna.

Satt på D, så otäckt med Barre. Man ser helt plötsligt bara hans huvud sticker upp och han vinkar förtvivlat samtidigt som Växjöspelaren drar honom mot båset. Så otäckt knäpptyst det blev. Förhoppningsvis "bara" en mjukdelsskada trots allt då..
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
Lite lustigt ändå. Alla kommentatorer öser beröm över HV. Inte ett ljud om att det snart är kval.
Låst ämne