1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2658648

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
Kerstin_k: WHL är en nivå utöver det vanliga. Helvete vad dom kommer vinna matcher åt oss under slutspurten. Tycker precis som andra här att EP kommer mycket mer till sin rätt som center. Erixon och Didde sjukt viktiga defensiva kuggar. Dom har inte världens bästa puckkontroll, dom kan ibland uppfattas som alltför ospelskickliga men fan, ett lag måste ha defensiva jättar också. Lyyyyytinen, Gör allt för att han ska stanna för tusan. Sån kontroll på allt han gör, iskall när det behövs, följer med i anfall och skapar oreda hos motståndarna.

Satt på D, så otäckt med Barre. Man ser helt plötsligt bara hans huvud sticker upp och han vinkar förtvivlat samtidigt som Växjöspelaren drar honom mot båset. Så otäckt knäpptyst det blev. Förhoppningsvis "bara" en mjukdelsskada trots allt då..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
Greven: Åh, herre min skapare! Jag var tvungen att jobba hela dagen i dag och såg matchen i efterhand. Jag är helt svettig nu efter slutsignalen. Vilken kämpainsats! Man är en stolt Timråsupporter i kväll!!
Saker och ting man kan konstatera efter dagens match. Först och främst: var är den plastsupporter som i förmiddags sa att vi skulle glädjas så länge vi kunde. Haha. Dahlén valde inte Växjö för att han har ett hjärta och inte vill spela med ett gäng losers med plasthjärta. Pettersson ser piggare ut än på länge. Juel gör en kanonmatch! Känns skönt att ha två matchvinnare i laget. Wedin är bäst och har alltid varit en personlig favorit. Nu har vi två motorer som skapar poäng åt oss. Bland vår skadeskjutna backsida vill jag i kväll ge en speciell eloge åt Erixon. Han var mäktig i kväll och jag är glad att han är kvar nästa år, så länge han får vara skadefri. Jag känner tillförsikt inför framtiden, och då har vi ändå ett uselt PP. Tack, pojkar och flickor för en oväntad glädje efter jobbet! Älska Wedin, älska Timrå! ❤️
Låst ämne