1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2661423

Sv: Apropå nånting...
Erre92: Jag tror att Ante fått oförtjänt mycket skit än vad han ska ha, enligt många här är han den sämsta coachen som någonsin funnits. Hade vi inte haft Ante för ett par år sedan skulle vi fått spela mot Almtuna, V-vik med fler nu. Då var han världens bästa så ta och skärp till er, allt sitter inte i honom.

Tänk om det är så jävla enkelt att klimatet i föreningen inte varit bra sedan Torines försvann, det har ju varit en massa saker hela tiden. Sedan vet man ju inte riktigt hur Kapanen är inom föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Ante har fått oförtjänt mycket skit ja.
Det tar endå inte ifrån att han är inte längre rätt man för jobbet och det har synts hela denna säsong, han gjorde det otroligt bra fram tills nu och han hade nog väldigt mycket på känn vart det var påväg långt innan läckan om att han inte skulle få förlängt.

Jag vet inte men jag tycker det säger ganska mycket då folk med olika insyn i föreningen relativt unisont säger att Ante tappat spelarna och att det är lite för mycket mysfarbror.

Folk vill gärna säga "spelare x måste sluta spela såhär "och skyller mer än gärna på spelaren då det är tränaren som ska se till att allt stämmer och våga sätta ner foten om det behövs
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Mycket handlar om att ge förtroende till sina underställda, får man inte förtroendet från chefer så tappar man i självkänsla och man skapar osäkerhet. Jag vet inte hur JS var som chef, jag vet inte heller hur Kapanen är som chef, däremot kan historien om Antegate påverka både Ante och spelare, dig timing. Däremot om Ante sagt att det blir hans sista säsong så hade situationen varit helt annorlunda. Om ni skulle bli uppsagd på jobbet för att någon annan skulle ta över hur skulle ni reagera, gör ni allt vad ni kan sedan?

Det har varit alldeles för mycket stök i föreningen för att kunna påstå att allt fungerar klockrent, men vart det sitter vet jag inte men det verkar sitta eller suttit en varböld någonstans. Hoppas bara att man får eller fått bort på den.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Torines är saknad, helt klart!
Kommentera