1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2661528

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Tänker att spelare och tränare hela tiden jobbar för sitt nästa kontrakt. I högre utsträckning än vad jag gör på mitt mellanchefsjobb. Visst behöver jag goda referenser vid eventuellt byte. Men min bransch är inte resultatfokuserad i samma utsträckning. Ante borde ha knutit näven när han fick reda på att han inte skulle få fortsatt förtroende för att, dels, visa att dom hade fel och dels för att skaffa sig ett nytt attraktivt jobb.

Sedan förstår man att han är en människa och blir besviken över det. Men efter det borde han slita som ett djur för att avsluta så bra det bara går. Helst guld.

Jag har tänkt samma om Hanzl, fast tvärtom. Han spelade som en gud i höstas. Dominerade match efter match - för att få till ett nytt kontrakt. När det stod klart att han inte fick, eller fick (vad vet vi egentligen om det?), nytt kontrakt med Timrå (eller med någon ny klubb) blev det en avmattning. Han har inte nått upp till den nivån på väldigt länge. Finns så klart inget fog eller fakta som underbygger resonemanget. Bara en killgissning. Men det ÄR en enorm skillnad på Hanzl då kontra nu, kontra leveransen i kvalet (då han också spelade FÖR sitt shl-kontrakt). Det skulle ju kunna vara kopplat till hans kontraktssituation?

Jag tror ändå att Ante vill göra allt han kan i år. Tycker också att Timrå borde hänga upp snusdosan i taket för allt han gjort och åstadkommit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Ante vill nog och spelarna vill nog men det tar lång tid att vända på en stor skuta, det är nog inte bara att knyta näven och är inte klimatet bra och hela havet stormar kanske man måste söka hamn och vänta på lugnare väder.
Kommentera