1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2662670

Sv: Apropå nånting...
J F K: Elitlicensen är nästintill löst nu. Men på en habrovink. Kostnaderna dragit för mycket helt klart (viskas att det är 7m för mycket). Det är sponsorerna som räddar Timrå så ingen skugga över dem. Men det blir tight helt klart (dock finns ju ett kontrollår också).

För övrigt är det värt skaffa Expressen premium under våren om man gillar att bli plågad (och det gör man ju som Timråit).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Starostenko: Jag kan tycka att det är en sak att sitta med ansträngd ekonomi och ha ett dåligt lag och en annan att i princip ha ett komplett lag. Vissa av våra konkurrenter som tycker att vi är fattiglappar och själva sitter med ett stort eget kapital skulle behöva bränna en stor del av det för att klättra till den sportsliga nivån vi är på. Sen finns det alltid undantag, dyra trupper som underpresterar (HV71) och billigare trupper som går riktigt bra (Växjö).

Även om våra hemvändare i stort gör ett mellanår så har vi ju minst två starka kedjor och behöver inte oroa oss över att stjärnspelare byter klubb. Hoppas jag inte får äta upp det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Starostenko: Om det stämmer är det ju bedrövligt! Det är väl vad Dahlen och EP tjänar isf, Har vi råd med dom....Tveksamt efter vad dom presterar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Starostenko:
"För övrigt är det värt skaffa Expressen premium under våren om man gillar att bli plågad (och det gör man ju som Timråit)."

Nått man missat?
Kommentera