1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581375 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2667634

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2024-03-07
Långben: Han la om kosten och gick ner några kilo och hoppades på att det inte skulle märkas att han skippade konditionsträningen?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2024-03-07
Sputnik1: Det ligger väl i linje med hela säsongen egentligen. Strafftorsken alltså.

Spelet har egentligen aldrig klickat. Försvarsspelet har varit under all kritik långa stunder. Billiga mål, individuella tabbar och lojt försvarsspel i eget slott. Anfallsspelet, med det framtunga Timrå, har inte burit frukt. Dahlén är en skugga av sitt forna jag, Hanzl har abdikerat från sin tron sedan länge och WHL tog 30 matcher på sig att börja leverera. Ingen av målvakterna har klivit fram som matchvinnare i större format. Tjuriga tränare som vägrar göra förändringar och gnuggar på. Timrå har knappt vunnit en enda match med en betryggande ledning. Alltid på håret.

Samtidigt är det väl en bragd i sig att nosa på topp-6 med alla skador och rabalder i föreningen. Framför allt med tanke på kvaliteten på backsidan innan alla skador. Ur det perspektivet är det ändå en godkänd säsong, typ. Timrå möter ju dessutom motstånd som inte är kattpiss.

"Det är en process". Ja, Ante - det är det. Men vid det här laget borde den vara färdig. Med två matcher kvar är det lite sent att prata om att lära sig saker. Framför allt basala saker som dom borde kunna bara genom att vara hockeyspelare.

Nu lär topp-6 definitivt vara kört. Play in tror jag blir en obehaglig upplevelse. Definitivt om det är Örebro som står för motståndet. Modo eller Rögle är inte speciellt mycket bättre. Ska vara Malmö som skulle kunna passa Timrå då. Men dom lär inte knipa den platsen.

Vet inte vad jag vill ha sagt med det här inlägget egentligen. Säsongen går mot sitt slut och jag känner mest en lättnad inför det faktumet. Det har varit en enorm bergochdalbana. Minst sagt.

Förhoppningsvis chockar dom oss och gör någonting stort av slutspelet. Who knows?
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2024-03-07
Sputnik1: ätstörning tappa 10 kilo ,bli snabbare har vi inte sett i år ,men han måste få hjälp
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2024-03-07
Sputnik1: Dahlen har blivit nya Dick Axelsson
Låst ämne