1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2668092

Sv: Apropå nånting...
Ingen annan som noterade ett extra axelskydd på vänster axel i nåt klipp dom la ut häromveckan? Kanske skada, kanske inte, som hämmar. Oavsett ser #54 trött ut.

Ihop med Pettsson och Hanzlström, näe, dom gör inte många glada ihop. Vaska om, nya lag (kedjor). Skit i namn på tröjan och lönepost, hitta kemi mellan två st som skapar synergi och addera en kompletterande tredje. Hur svårt ska det vara att fatta för tränarstaben? Svarar själv, svårt, uppenbarligen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: vettefan om jag tycker Pettersson och Dahlén passar att spela ihop. Bättre att spela Pääjärvi med Pettersson och Hanzl. Tror staben väntar och tror att Dahlén ska explodera och börja näta. Men om det inte händer?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: om han har en axelskada han spelar med så förstår man hans ofysiska spel. Då får Ante coacha på ett bättre sätt kan man tycka. Bättre att spela en hel spelare än en halvskadad
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: "Ingen annan som noterade ett extra axelskydd på vänster axel i nåt klipp dom la ut häromveckan? Kanske skada, kanske inte, som hämmar."
Jag har inte noterat detta, men jag tror att det är hans dåliga axel som är boven.
Han klev ju nyligen också av i match, tror det va i slutet på första perioden utan att nån vet varför.
Han spelade ju efterkommande match, det kom väl aldrig fram varför han klev av?
Har själv fått axeln ur led och det gör helvetes ont!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Pettersson, Hanzl och Dahlén kompletterar varandra väldigt dåligt. Samma typ skickliga men mjuka spelare. Det behövs olika roller i kedjorna för att uppnå synergieffekter.
Kommentera