1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2668094

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Pettersson, Hanzl och Dahlén kompletterar varandra väldigt dåligt. Samma typ skickliga men mjuka spelare. Det behövs olika roller i kedjorna för att uppnå synergieffekter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Lek med tanken att vi gör det otänkbara.
Det vill säga splittra WHL kedjan för att försöka få igång fler kedjor. Vilket i slutändan kommer vara ett måste att ha. Vi kommer knappt ta oss vidare från play in med EN kedja som funkar. Det vore ju såklart pissigt att bryta WHL bara för att dom andra inte funkar. Men, låt säga att vi kommer till den punkten att det inte funkar att fortsätta som vi gör. Hur hade ni då ställt upp laget?

Mitt förslag:

Hållander - Hanzl - Johansson
Wedin - Lundin - Pettersson
Dahlén - Lander - Pääjärvi
Boyce - Andersson - Värmhed/Mieho

Och så fort Svensson är tillbaka får backsidan se ut såhär:

Rindell - Erixon
Lyytinen - Strömberg
Svensson - Forsmark
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Men exakt. Rollspelare som driver laget på olika sätt!

Just detta blev otroligt uppenbart när Timrå mötte Skellefteå senast. Jämför man lagens prestation och nivå i spelet såg SAIK ut som gamla CCCP medan Timrå går att likna vid typ Östtyskland. Skillnaden mellan lagen var ENORM! Där och då gav jag upp alla mina förväntningar på eventuella framgångar den här säsongen. Det här var en grundseriematch. I ett slutspel kommer lagen höja sig ytterligare.

Timrås lag är ett totalt felbygge. Japp, man har offensiva hot, med sina styrkor i det offensiva spelet. Men det är överlag väldigt mjuka spelare. Förutom WHL-kedjan som leder hela laget är det enbart mellanmjölk i övriga kedjor. Och backsidan ska vi inte ens prata om.
Kommentera