1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581640 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2668552

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: De mest frustrerande med Dahlén är att han kan så jävla mycket bättre. Kollar man hans highlights så hade han en helt annan stil förr än vad han har nu. Hans skridskoåkning var mycket mer explosiv och hon utmanade mycket oftare 1 mot 1.

Sargdueller har aldrig varit hans styrka men förut har han iaf viftat till pucken så någon annan inom laget har en chans att få pucken.

Känns som hans rädsla för att få ännu en hjärnskakning sätter käppar i hjulet för honom.

En sak är säker iaf. Vi kommer inte vinna något SM-guld utan en Dahlén på topp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Jag saknar också Dahlens tidigare spel. När han utmanade motståndarna. Det älskar jag att se oavsett vilken spelare det är. Våga utmana så kan det hända bra saker. Våga misslyckas för att kunna lyckas. Wedin är en spelare som gärna utmanar. Likaså Hållander. Därför älskar jag dessa två. Hoppas att Dahlen kan komma tillbaka dit någon gång.

Vad gäller dagens match så är det viktigt att inte förlora då Luleå kan gå om oss isf. Och vid 3p kan vi teoretiskt gå om Linköping även fast jag inte tror att de torskar båda sista matcherna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Jag tror det är axeln som gör att Dahlén rent instinktivt drar sig från större fysisk kontakt.
Instämmer också om hur han agerar i 1 mot 1 situationer.
Jag har också pålyst det förut. Det känns även där som att han helt väljer att ta en bekväm väg alternativt slänger iväg en chanspass i mitten istället för att köra sin patenterade bredbenta manöver för att skapa sig yta och göra sin gubbe.
Att skrinna förbi sin motståndare i 1 mot 1 genom bara fart har vi nog inte sett nån gång denna säsong..

Men jag tror och hoppas att detta bara är en mellansäsong där det bara låst sig mentalt. Vi vet vad han kan och då är han en av SHLs bästa forwards.
Kommentera