1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2669677

Sv: Apropå nånting...
Djingiskahn: Tror faktiskt vi torskar oavsett vem vi får möta. Luften har gått ur det här timrålaget, det ser ut som att man går och väntar på att klubben ska vända blad med Jokinen in och ante ut. Alla tänkbara motståndare spelar en mer inspirerande hockey med en högre moral än vad vi kan prestera. Jag tycker det är orimligt att förvänta sig att Timrå ska göra en total förvandling bara för att det är slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Tror du laget är mätt även och längtar efter sommarledigheten? Har vi hungern i truppen för att verkligen gå hela vägen och vinna allt? Vill truppen vinna till varje pris? Frågor som dyker upp.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Nä....vi har bara testat lite olika konstellationer under den långa transportsträckan. NU ÄR DEY DAGS ATT TAGGA TILL PÅ RIKTIGT. JAG HAR 100% TRO PÅ DESSA GRABBAR. JAG HAR LIKSOM ANDRA SVAGA INDIVIDER HÄR SVIKTAT LITE UNDER RESAN MEN NU ÅTERFÅTT FOKUS PÅ 1 SAK. VI HAR VUNNIT MOT ALLA OCH NU GÖR VI DET IGEN. PÄR SVENSSON TILLBAKA OCH MED TIM JUEL I MÅLET HAR VI STABILT BAKÅT OCH SEDAN ÄR DET BARA UPP ETT SNÄPP PÅ EFFEKTIVITETEN SÅ ÄR GULDET VÅRT. ÄNTLIGEN!!!
Kommentera