1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2669956

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: jag har fått det förklarat att man förlängt med Hanzl 1 år, och det bygger egentligen på ekonomin. Man har inte haft råd att göra sig av med honom då han både har en sign-on summa & en out summa. 50/50%. Så förlänger man ett år så "skjuter" man också på att behöva betala ut outen just nu då ekonomin inte är på topp. Känns faktiskt rätt trovärdigt också.
Men kan ju vara så att Malmö tar en del av den kostnaden för att få lös honom. Eller så stämmer inte mina uppgifter helt enkelt :) kanske spruckit. Eller så har det trillat in lite slantar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Gooode: Samtidigt ligger vi inte så pyrt till sportsligt att vi skulle åka ur om Hanzl drog så varför lägga ut lön plus sociala på honom på kanske 500/mån istället för att lira Lundin för kanske 300/mån? Hur jävla stor skulle inte den outen vara i så fall för att det skulle bli mer lönsamt att förlänga hans kontrakt? 😅

Jag kan tänka mig många andra skäl till varför han är aktuell för andra klubbar. Främst att han förmodligen ber om för mycket pengar. Malmö tappar två toppspelare och frigör en hel del pengar, vi har tvärtom signat på oss en massa andra dyra spelare och det kanske blir som med Rattie, vi måste släppa någon?

Hanzl har tjänat oss väl. När han är på topp så är han en av ligans bästa spelare men när han är som sämst så är han som en tjeck med hemlängtan med sina bästa år bakom sig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gooode: Har Nubben fixat nån sån där Out summa så bör han lägga västen på hyllan för gott. Aldrig hört nått liknande? Hade förstått det om det var 2+1 kontrakt han satt på, att det skulle finnas nån sån lösning(även om det låter helt otroligt)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gooode: out summa? Vill du förklara mer där? Aldrig hört talas om förut.
Kommentera