1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2670001

Sv: Apropå nånting...
Gooode: Går arbetsgivaren i konken spelar det ju mindre roll vilken valuta kontraktet är skrivet i. Om jag tjänar 50.000 (SEK eller USD) i månaden och arbetsgivaren säger, du får ut 25.000 i månaden, resten får du i en klumpsumma senare eller när avtalet går ut. Tveksam om jag skulle ha gått med på den dealen..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
NDR: Har Hazze en outsumma satt tidigt 2021 i SEK utan uppskrivning så är det ju bara "kaffepengar" kvar snart med senaste årens inflationstakt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
NDR: Text från ST i våras, det är mycket trixande som pågår. Sen kan man ju diskutera hur varm i kläderna Herr Sundberg hann bli :-/



Ordförande menar att nye klubbchefen Johan Sundberg har börjat bli varm i kläderna sedan han tog över efter Jonas Torines, som lämnat efter sig en "välfungerande organisation".

Johan Sundberg har tagit över klubbchef-posten från Jonas Torines.

– Samtidigt jobbar vi med flera olika spår som vi tror kommer att bära frukt allt eftersom. Den här säsongen kommer vi ju få derbyn mot Modo vilket kommer locka större publik, spår Backlund.

Men hur kunde laget öka det egna kapitalet med 3,6 miljoner, när de backar 1,1 miljoner?

Pensionsförsäkringar är förklaringen.

– När vi betalar in pengar på pensionsförsäkringar, som inte betalas ut just nu och vi inte skattar på dem direkt – utan längre fram – gör det att vi kan tillgodoräkna den summan som tillgång och föra över på vår balansräkning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
NDR: det är väl i sig inget konstigt alls? Att du har en "bonus" osv. Sker ju alldaglingen hos hur många arbetsgivare som helst. Man kanske inte skulle köra den dealen om man fick ett erbjudande av Västervik? Så lite innanför pannbenet bör man ju besitta. Men förstår din synvinkel på det hela :)
Kommentera