1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2670022

Sv: Apropå nånting...
Olle: jag tror dock inte Hanzl har en sån fet lön om han har detta upplägg. Så troligtvis är en center i hans kaliber betydligt dyrare i månaden plus att man "slipper betala ut" outen nu. Jag fick höra att man till och med försökte få någon klubb att köpa ut Hanzl innan deadline. Men inte fick napp på det.

Som sagt, jag hoppas att jag har fel :) men detta är inte heller tagit ur luften.. Så någon sanning i allt finns nog. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Gooode: om Hanzl har en out enligt uppgift här, så måste ju den vara budgeterad inför denna säsong. Allt annat är ju vansinne. Alla vet ju att han sitter på utgående kontrakt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gooode: han blir 35 i år va? förr eller senare tar alla spelare slut och ju äldre man blir desto större chans.. om man inte heter jagr då, han verkar vara odödlig. tråkigt om ni betalar riktigt bra lön och så visar det sig att tanken är slut vid 35, han passar inte i jokinens spelsystem eller nån av dom andra 711 grejerna som hockeyspelare är känsliga för

behöver inte vara dumt att gå vidare och hitta någon som har sina bästa år om inte just nu så inom kort, det är nog en smartare investering :) så kan malmö hålla den granaten i handen istället. kapanen och jokinen kan säkert hitta nån finne till schysst pris
Kommentera