1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2671257

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2024-03-12
Grundserien slut och den kan väl summeras som knappt godkänd. Jag förväntade mig topp 6 och två ledande förstaformationer. Samt att vi skulle kunna spela en bra hockey och göra en hel del mål framåt. Det blev inte ens plusmål när säsongen är summerad. Istället minusmål och en 8:e plats.

Det är som att något fattas och jag tror jag kom vad. Det saknas Lite Jvlar anamma mentalitet. Se lite förbannade spelare som brinner och slår av klubban. Spelare som blir vansinniga över att förlora en match.
Trodde att Kaptenernas kapten (Lander) skulle se till att vi var redo för just det denna säsong. Men förhoppningsvis kommer det nu istället till slutspelet.
Det kan gå, 14 segrar är allt som krävs, vi tar den första redan nu på torsdags. Nu kör vi!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2024-03-12
Önskade nyss modoiterna ett stort grattis till en fin säsong och vill samtidigt passa på att kika in här och önska er stort lycka till i play in. Först var det trist att ni inte fick Modo när dom föll bort. Sen var det trist att ni torskade ikväll och missade Örebro och en chans på revansch från förra året. Men Rögle har ni över sju matcher, det är jag övertygad om. Efter åttondelen tror jag däremot att det blir tufft, men håller stenhårt på er i SHL-slutspelet i varje fall.

Däremot trodde jag att ni skulle vara bättre i år (endast baserat på förra säsongen och att ni fick behålla typ alla spelare), men kan tänka mig att tränarfrågan har varit ett av problemen i år. Eronen står inte så högt i kurs heller vad jag kunnat läsa mig till härinne. Anyhow, kör hårt och lycka till så ses vi förhoppningsvis nästa säsong!
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2024-03-12
The great one: med en dåres envishet kommer jag fortsätta hävda att det är coachteamets jobb att sätta rätt mentala inställning i laget. Mieho, Lander, Pääjärvi, Lundin det är flera spelare i laget som borde kunna bli elaka om det behövs men dom verkar aldrig haft känslan att det behövts? Lander exkluderad, tycker han gjort det helt ok, speciellt med tanke på att han är den ENDA i laget som visar upp nån form av aggressivitet framför motståndarnas kasse. Strömberg/Svensson visar fan inte ens upp det framför EGEN kasse.

Jag hoppas att Jokinen, med all erfarenhet från NHL, är den typen av coach som kommer att säga till Mieho och Svensson att endera mular du nylle framför kassen eller så sitter du på läktaren.
Låst ämne