1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2671622

Sv: Apropå nånting...
TIK_TIK: Imorgon gäller (Tycker jag. Ja man får tycka utan att bror duktig här på forumet uttalar sig typ, men så får man inte säga, så kan man inte göra mm mm)

Hur som helst imorgon: BACKSIDAN: Snabbare uppspel, mer rörlighet, visa att ni vill ha pucken, cirkulera så motståndarna får jobba mer för att checka er. Tuffare närkampsspel. Tuffare framför eget mål. Sluta dräll med pucken. Ta egna initiativ, gör lite oväntade saker om möjlighet ges.

FORWARDS: Mycket snabbare passningsspel framförallt i motståndarzonen. Som det sett ut så här långt så är tempot för dåligt vad gäller passningar och direktskott i anfalls zonen. Verkar som att det är förbestämt vilka som skall ta avsluten!!!! 54 och EP drar ner tempot något alldeles förbannat och när dom tar avslut så är det inga direktskott utan, ladda, ladda, ladda och så kommer ett dragskott in i köttmuren eller över målet. Så jävla dödfött så man storknar. Ja, det har gjort en del baljor under säsongen men helt ärligt, hur många chanser har man inte bränt på hela säsongen?

Nä låt fler ta avslut och framför allt ta direktskott och låt backarna skjuta mer (direktskott) och storma på returer. Och stanna upp och ta ytterligare returer när ni går på mål och sluta med att svänga undan för att vända hem. Motståndarna (alla) verkar ha samma manual som visar hur man skitenkelt skall stör Timrå. Hög checkning på backarna i Timrås zon och likadant på våra forwards i deras egen försvars zon. En någorlunda begåvad coach hade ju åtgärdat många av dessa uppräknade saker under säsongen men nu är jag så förbannat trött på att detta inte hanterats så jag måste få ur mig det.

Skriver detta för att jag bryr mig om Timrå och vill ha en förbättring. Vi har ju trots allt (när vi har medvind) både målisar, backar och forwards som kan så in i helvete mycket bättre än vad som visats upp senaste tiden. Själv kommer jag att ge dom första perioden imorgon och ser jag inte en klar förbättring så ger åtminstone jag upp. Jag sträcker mig så långt att ser jag ett kämpande och att inställningen överlag är bättre än tidigare så accepterar jag en förlust. Då har man ändå försökt och förlorar man skall alla kunna säga och acceptera att - Vi föll mot ett bättre lag. Ser fram emot matchen imorgon :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
neutral: jag hoppas att vi får 25% av det du önskar!

Våra backar skjuter inte så bra direktskott men man blir inte bättre av att inte försöka! Bara lättläst!

Hoppas!!!!
Kommentera