1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581374 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2672565

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Bee: Det kan ju ha funnits mer skäl till varför ante bänkar Rindell. Inte ens ante Karlsson kan väl bänka en spelare bara för svag defensiv i slutspelet när han aldrig har bänkat någon för det tidigare under säsong?

Oavsett om det finns mer till den storyn eller ej så är det en så jäkla typisk ante-grej att göra. I panik kasta om i kedjorna. Aldrig få nån kontinuitet i laget och sen stå i intervjuerna som ett jäkla frågetecken och ställer sig helt ovetande och frågande till varför saker inte fungerar. Han byter fot som en annan byter kalsonger.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Olle: Det är väl ändå inte det han gör. I panik alltså? Eller inte i första taget i alla fall. Hur många matcher fick DHL tillsammans innan Ante faktiskt gjorde något åt den obefintliga leveransen? Fyra tusen?

Hur många matcher har han inte envisas med att spela DHP trots noll leverans? Fyra tusen?

Tycker att det känns som om att han bestämmer sig för en kedja, tjurar på med den långt mycket längre än någon annan ens förstår för att därefter kasta om lite random. Utan någon vidare plan.

Hur motiverar man att spräcka första linen inför säsongens viktigaste match? Förstår givetvis att han önskar få igång Dahlén och Pettersson. Men visst fan hade man kunnat kastat om annorlunda och inte plocka ner en av SHLs bästa kedjor?

Jag tror dock att kedjekonstelationerna spelar mindre roll. Det är ju grundspelet som är bedrövligt. Det har det varit hela säsongen egentligen. Ikväll blev det bara ännu ett kvitto på det. Världshistoriens minsta box, svart bälte i ostrukturerade uppspel, PP helt ostrukturerat, svaga insatser vid båda målburarna och obefintlig coaching under match. Precis som hela säsongen. Klart att man inte går vinnande ur en sån här match då. Det finns inte.

Oavsett sprickor i gruppen, konflikter med tränare, tappade omklädningsrum, turbulens i föreningen så är Timrå IK anno 23/24 inte bättre än så här. Det är faktum.

Timrå IK 24/25 kan mycket väl vara en helt annan historia. Nya spelare in och framför allt en ny röst i båset. Ja, då kan det bli annorlunda.
Låst ämne

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Olle: kanske, men om jag skulle behöva sätta pengar på det tror jag helt enkelt att Ante kände pressen att göra något åt lagets bedrövliga inställning och valde att markera mot ett enkelt mål snarare än någon som är högre upp i laghierarkin.
Låst ämne