1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581683 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2672577

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
vonDöbeln: För egen del så klarar jag ändå av det här mentalt lite mer än uttåget i kvartsfinalen förra säsongen.

Det har varit uppenbart alldeles för länge att det är slut på energi i laget. Ända från tränarbänken till spelarna på isen.

Jag sa ju också inför matchen att jag höll Rögle som favoriter 60/40 procents chans att gå vidare. Special teams etc. Mycket riktigt hade det också betydelse idag. Insläppt i BP och ett pinsamt svagt PP.
Där man lallar på med samma uppställningar utan nått nytänk. Nån gång vänder det. Kanske det 220:e gången så kanske samma PP uppställning funkar till slut1!1!1!1!1!1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Sputnik1: amen. Som sagt, det här har känts som en bilkrasch i slowmotion sedan ante-gate blev officiellt, ingen kan väl egentligen vara förvånad över att det ser ut som det gör. Domaren, motståndaren, det är inte sånt man blir besviken över. Jag blir besviken över att klubben har låtit det här pågå så länge.

En oro landar dock hos mig. Har man handlingskraften för att vända den här skutan nästa säsong eller tar vi ännu ett kliv nedåt i hierarkin för att vi sitter fast i värdelösa kontrakt? Undra vad sponsorerna tycker?
Låst ämne

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Jag förstår att det är rätt mycket sittplatser kvar till lördag. När laget inte brinner för det här, varför ska vi göra det? Förra slutspelet gick man in i en bubbla och bara ville ha mer, mer. Nu är jag inte ett dugg laddad. Allt talar för att säsongen är över vid 17.30 på lördag. Ska jag som supporter få någon tändning det här slutspelet behöver laget vända runt denna serie - och framför allt spela bättre hockey. Och Ante, om du nu ska göra om i laget - gör rätt förändringar. Rindell är ett hot, gör en sämre match och bänkas stenhårt direkt. Eronen har kostat oss flera poäng i slutet av serien. Får fortsatt mycket förtroende och tackar genom att vara för blöt i första slutspelsmatchen som leder till mål i baken.
Låst ämne

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Sputnik1: Ni har två matcher hemma. Då har ni publiken i ryggen.
Låst ämne