1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581402 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2672699

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
DJ Hemp: Andreas Lidéns krönika på ST-sporten igårkväll om att det är dags att spelarna börjar betala tillbaka till supportrar och sponsorer är iaf befriande fräsch att läsa. Det är slutgullat nu
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
mikenomad: Indeed. Det som gör att jag håller på att gå i bitar av är att Ante alltså på ONSDAGEN vaskar om i kedjorna, vad tror han ens? Jag vet inte om jag är dum i huvudet, MEN, är inte EA en bättre skridskoåkare OCH passningsspelare än Lundin? Varför i helvete får inte han spela högre upp? Varför inte byta ut världshistoriens mest deprimerade hockeyspelare (EP) mot OJ som ändå sliter utifrån sina förutsättningar och att det kan hända något oväntat?

När EP får pucken så slår alla backar i hela SHL av på halvfart och vet att han förmodligen kommer dribbla bort sig själv, eller så låtsas dom stöta och då sprätter han pucken som om att han sett ett spöke.

Och slutligen, kan WHL få spela PP tillsammans någon JÄVLA gång??? Nä, istället har vi ett gäng dårar med handbollsklister på tejpen som PROMPT ska spela, hela tiden!

Jag vågar tro på en vändning, men då ska fan alla ta på sig ansvaret annars är det bara att gratulera Rögle.
Låst ämne

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
mikenomad: Dags för oss att sluta upp på läktaren och göra våran bästa insats imorgon. Sen kan vi klaga och gnälla i kör.
Låst ämne