1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581652 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2674234

Sv: Silly Season 2024-25
Det är kanske att svära lite i kyrkan, men är det bara jag som tycker Hanzl överlag denna säsong varit en av våra bästa spelare efter Hållander? Känns lite som med Rattie att gör vi oss av med Hanzl kommer vi tappa en hel del kreativitet framåt. Sen har han inte varit bra senaste tiden, men i rätt miljö är han en riktigt bra center. Tror det är något annat fel som gör att vi inte fått ut max av honom på slutet. Lander har ju inte heller fått ut max denna säsong och vi vet ju vad han kan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
thorwald: Jag tycker Hanzl har dalat lite neråt med hans lägstanivå. Främst senaste 10 matcherna där han knappt orkar BP och tar dumma beslut till och från. Men så har väl hela laget sett ut. Spelar ingen roll egentligen vad jag tycker, men jag vill då hellre se att Pettersson tar över som andra center och att det som blir över av Hanzl-cashen läggs på en sylvass rightare. Det snackas om att det kikas på en center som är rightare i Expressen och där kan jag faktiskt lägga en liten slant på att Kapanens grabb kommer in. Om han nu inte känner sig sugen på att gneta sig fram i AHL dvs.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Nä, den här säsongen blev inte som vi hade önskat och förväntat. Sista 5 min var dom bästa och roligaste (förutom att vi inte kvitterade) och mest spännande på hela säsongen, det säger rätt mycket. Det har varit alldeles för slätstruket och avsaknad av spelsystem och matchcoachning. Lägg till backskador och att vår hjälte Dahlén inte rosade marknaden denna säsong som vi hade hoppats. Vi får tacka Ante även för 5 år, men glorian kom lite på sned tyvärr sista säsongen. Nu får Kapanen börjar arbeta på riktigt och se till så att vi får så optimala förutsättningar i truppen som är möjligt till Jokinens ankomst. Nu tar vi sommarlov men man längtar ändå lite till hösten redan nu och chans för upprättelse.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
ersättare till hanzl,eronen,rindell,mieho t.ex
borde väl finnas bra svenska spelare
inte bara importer
några namn?
Kommentera