1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2675629

Sv: Silly Season 2024-25
Panusarvagn: Jag vill på inga sätt nedvärdera Ande Karlssons betydelse för det här laget när han fixade så vi klarade av kvalspelet mot DIF för två säsonger sedan. Men nu har vi haft en som tränare där i alla fall min känsla är att Ante inte har den riktiga kompetensen som krävs att ta just det här laget till nästa steg, där Timrå IK kan utmana om toppositioner i SHL. Nu är det inte enbart tränaren, det är såklart även spelarmaterialet det beror på, allt hänger samman.

Men om vi börjar med vår "bullchef" känner jag att kravställan är nyckelordet. Hade den varit högre då hade nivån på egentligen allt också ökat. Utan att ha någon som helst insyn, men nivån vad gäller träningar. Som du tränar spelar du. Jag vill tro att Olli Jokinen kommer in med helt andra ingångsvärden i hur man bygger ett lag. Hur man tränar, taktik och hur man bygger ett spel där alla spelare kan nå sin högsta nivå. Där är jag i mina tankar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Rip Kirby: Har hört att träningarna inte har varit optimala under året. Spelare som åker ifrån snabbt och inte tar i max etc. Med Jokinen förväntar jag att det blir mycket bättre och hårdare träning. Kommer att göra stor skillnad.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Rip Kirby: Alltså nåt hände med hela laget (föreningen?) mellan denna och förra säsongen. ALLT och ALLA blev sämre känns det som. Ja menar förra säsongen var Ante en taktiker som kunde hitta på saker som att plocka målvakten i 3 mot 3 medan denna stod han mest med storsnusen och såg ut som en Perra kopia.

Kapanen verkar ha koll, lagbygget är inte sämre än förra sässen och Jokinen känns spännande men innan jag ser det på isen är jag inte beredd att sälja av stesolid lagret
Kommentera