1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2675700

Sv: Apropå nånting...
J F K: sanny har ett par goda poänger men också lite väl radikalt o uppmärksamhets sökande. ha-nivå? som karlskoga, tingsryd, almtuna, vvik eller västerås? jämför han med dif eller bif, visst. de sitter på rätt gedigna organisationer och sparkapital trots deras rigorösa plumpar.
timrå kommer aldrig heller bli fbk, hv eller frölunda. inte under mångas av vår levnadstid iaf. vi var för sen på den kommersiella bollen och har helt enkelt inte förutsättningarna just nu. precis som dollar store aldrig kommer bli ullared.

vi måste göra rätt på vårt sätt. där tror jag det aktivt går framåt, kanske lite för träligt och sakta. tror en poäng han har rätt är gällande styrelse. behövs förnyelse.
utöver det känns det lite som sanny står i kartrummet och puttar runt pjäser på en och samma karta, och det blir med lite fel. hade vi tagit en topp 6 plats i år hade han aldrig uttryckt sig på detta sätt så nog är han lite över sitt huvud.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SKRIDSKOSKENAN: vi tog ett steg framåt med Torines och två bakåt utan honom. Styrelsen är ansvariga för felrekryteringen av Sundberg och även om det är deras fel så kanske det inte är skäl nog för att skrika på hela styrelsens avgång men lite förnyelse skulle nog inte skada.
Kommentera