1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581415 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2675677

Sv: Apropå nånting...
puffe: Vilket hugg i ryggen av Sanny Lindström mot Timrå i dagens Expressen.

Frågan som klubben bör ställa sig är om man vid sidan av isen ligger i framkant någonstans överhuvudtaget. Har man en SHL-mässing organisation och i så fall i förhållande till vaddå? Har man de bästa säljarna som säkerhetställer att man kan syresätta verksamheten ekonomiskt? Tänker man nytt och ser möjligheter för att få fler att gå på matcherna? Är styrelsen rätt sammansatt? Har man en juniorverksamhet som håller? Jag betvivlar att man ens tänker i dessa banor utan att man sitter och hoppas att det löser sig om man lägger alla resurser på spelartruppen.

Hela organisationen vid sidan av själva laget får steppa upp annars kommer Timrå att sakta men säkert att cementera sig i botten av tabellen. Det går inte att tro att det löser sig bara för att man har ett bra lag på pappret. Organisationen måste sitta ihop och min bestämda uppfattning är att Timrå vid sidan av isen håller hockeyallsvensk klass.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Sanny har ju tyvärr helt rätt i det han skriver.
Laget håller hög SHL-klass......men organisationen och allt runtomkring håller medioker HA-klass många gånger och jag tror vi är rätt många som tvivlar att klubben kommer kännas SHL-mässiga på dessa områden närmsta tioårsperioden.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: sanny har ett par goda poänger men också lite väl radikalt o uppmärksamhets sökande. ha-nivå? som karlskoga, tingsryd, almtuna, vvik eller västerås? jämför han med dif eller bif, visst. de sitter på rätt gedigna organisationer och sparkapital trots deras rigorösa plumpar.
timrå kommer aldrig heller bli fbk, hv eller frölunda. inte under mångas av vår levnadstid iaf. vi var för sen på den kommersiella bollen och har helt enkelt inte förutsättningarna just nu. precis som dollar store aldrig kommer bli ullared.

vi måste göra rätt på vårt sätt. där tror jag det aktivt går framåt, kanske lite för träligt och sakta. tror en poäng han har rätt är gällande styrelse. behövs förnyelse.
utöver det känns det lite som sanny står i kartrummet och puttar runt pjäser på en och samma karta, och det blir med lite fel. hade vi tagit en topp 6 plats i år hade han aldrig uttryckt sig på detta sätt så nog är han lite över sitt huvud.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Sanny sa samma i senaste podden med Svensson.
Det är ett unisont medhåll här inne i boken.

Vi behöver nytänk, energi och nytt blod i styrelsen.
Backlund jobbar ju fast han är pensionär till exempel.

Han har gjort väldigt mycket bra genom åren. Men skall vi lämna loosermentaliteten om att vara en liten klubb så behöver vi städa upp även i styrelsenivå.

Tycker mest Sanny slår huvudet på spiken.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Nu är du där igen. :-) Vänligen klistra in den texten i alla lags forum nu så du sprider det maximalt. få det gjort bara.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: på vilket sätt skulle den där kritiken vara "ett hugg i ryggen"?

Vi är inte Modo. En f d spelare kan ha åsikter om klubben utan att vi tolkar det som ett debattinlägg mot kusingifte.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Så sant som det var sagt!
Man hittar väl en ny roll åt en sån som Molinder nu, typ på säljsidan tillsammans med Oscar Johansson så att det blir skönt surr i fikarummet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Du vill så gärna önska och tro att det är ett hugg i ryggen. Tvärtom helt berättigat.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: det är väl inga konstigheter med det. Organisationen var i princip nere på noll när konkursen hängde över klubben. Det tar tid att bygga upp ett företag i den storleksordningen som ett SHL lag är. Jag är inte orolig, men visst finns det brister just nu, det kan vi vara överens om.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Tvärtom, helt berättigade funderingar.
Kommentera