1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581414 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2675779

Sv: Apropå nånting...
J F K: Sanny har ju tyvärr helt rätt i det han skriver.
Laget håller hög SHL-klass......men organisationen och allt runtomkring håller medioker HA-klass många gånger och jag tror vi är rätt många som tvivlar att klubben kommer kännas SHL-mässiga på dessa områden närmsta tioårsperioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Så är det. Liksom många andra föreningar, framförallt Modo, så har vi en säsong med mycket strul i organisationen.
Lustigt bara att en modoit tjatar om detta in i absurdum med sin egen förenings kräftgång i färskt minne. Och det var inte en säsong där inte. Snarare 15. Men guldet minns dem såklart!
I detta forum vet vi alla hur det ligger till. Jag behöver inte en timråhatande modoit för att påminna mig om att vi haft det struligt i föreningen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Ja han har rätt tyvärr. Det var proffsigare runt 2005-2010 typ, sen började raset. Problemet är att vi växte utan att ha koll på siffrorna. Nu är det som att man är livrädd att göra samma misstag, men att man inte vet hur man ska göra det bättre och därför behåller en allsvensk kostym med lite shl-smink i form av hemvändarna. Förhoppningsvis får en ny klubbdirektör ordning på ett och annat.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Bra är det inte, men jag tror inte att vi är sämst i klassen!
Kommentera