1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2676281

Sv: Silly Season 2024-25
The great one: Exakt. Känslor är förstås väldigt olika från person till person. Men hur bra rent känslomässigt är det när man som nu i lördags mer eller mindre likgiltigt bara står och rycker på axlarna och inte bryr sig efter att laget man älskar avslutat sin säsong? Nu har det ju varit en säsong där långt ifrån allt varit tip top. Här är känslan litegrann vart ska jag börja... Men detta är ju något alla supportrar är väl medvetna om. Vi behöver få ordning i leden på nytt.

Läget är helt uppenbart att huvuden (bokstavligt talat) behöver rulla innan rätt förutsättningar att komma på fötter finns på nytt. Det har varit väldigt mycket på slutet att vissa personer suttit alldeles för länge på sin stol, utan att egentligen ha utmanats om det verkligen är rätt plats eller inte. Vissa personer, ingen nämnd ingen glömd, har dock suttit alldeles för länge och både vad gäller föryngring och förändring i syfte att nå en utveckling och en förbättring, är det helt väsentligt att i en styrelse ha rätt folk på rätt position. Därför: Gör om, gör rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Rip Kirby: besserwissern i mig måste ju bara påtala att bokstavligen betyder att det verkligen ska tolkas exakt som det skrivs/sägs medan bildligt används som en liknelse eller metafor. så din i text när du skriver "uppenbart att huvuden (bokstavligt talat) behöver rulla"... hoppas jag du menar "bildligt talat" 🤓
Kommentera