1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581400 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2677451

Sv: Apropå nånting...
Villervalla:

Men hur många av dagens fans bor mitt i stan centralt då? Plus alla som bor i Timrå och går på matcherna får ju längre till arenan i så fall. Nä det där med flytt av arenan till Sundsvall, det kan vi lägga ned för det kommer aldrig att hända. Däremot finns det mycket som går att förbättra utifrån dagens situation med arenan, allt från parkerings frågan till större barer osv o olika evenemang.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The great one: Tror inte grejen är att alla ska bo centralt. Men nog är de som bor relativt centralt i Sundsvall som går på Timrås matcher rätt många. Sundsvalls Tätort är ju bra mycket större än Timrås. Sen finns det ju såklart de som bor i Timrå också.

Men jag som bor i Korsta skulle gärna ta en promenad (30 min) eller cykeltur till arenan om den låg nere vid hamnen exempelvis. Inte lika kul att gå till Timrå/Sörberge. Så blir bilen(som kan vara rätt besvärligt så länge man inte åker väldigt tidigt.

Att jag inte går på Giffarnas matcher är för att fotboll för det mesta är jäkligt trist att kolla på. Sen är de väl i superettan så är väl mer att jämföra med hur det var när Timrå spelade i HA. Dock håller jag med dig om att intresset är rätt svagt även när de spelade i allsvenskan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Det är ju det som är poängen att ha en arena centralt så att det finns goda kommunikationer dit så man inte är bunden av en bil. Jag är hemma vid 22.30 ungefär, jag har lämnat av mitt barn som bor i Bosvedjan typ 22.15.

Åka hockeybuss går tydligen inte att åka själv om du är under 18 så är du 15 så är det kört om du inte har någon att åka med. Sedan skulle det vara intressant med en undersökning vart folk bor när du säger så, jag är osäker på om majoriteten ens kommer från Timrå men man ska väl underlätta för alla. Det är ju en bit att gå även om du bor i Vivsta också.
Kommentera