1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2677443

Sv: Apropå nånting...
DrCox: Det man måste förstå är att arenan ligger på fel ställe, oberoende om man tar sig lätt ut på E4 eller inte, folk måste kunna ta sig till arenan utan bil och att ha en parkering för så mycket bilar är inte optimalt. Folk ska kunna gå och ta en öl på puben före match och i periodpausen kanske även efteråt och det går inte bra där den ligger nu. Du kanske vill gå på krogen efter match efter lite eftersnack på arenans pubar, idag är det kört. Ta med sig barn är inte optimalt om de är under 13 då det blir sent på kvällen innan de kommer hem och i säng. De kan inte ens gå dit själva idag då måste man fixa skjuts åt dem om man inte går själv.

Nä, det finns bara fördelar att ha arenan på ett bättre ställe. Idag lockar man inte publik till matcherna, man avskräcker dem
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla:

Men hur många av dagens fans bor mitt i stan centralt då? Plus alla som bor i Timrå och går på matcherna får ju längre till arenan i så fall. Nä det där med flytt av arenan till Sundsvall, det kan vi lägga ned för det kommer aldrig att hända. Däremot finns det mycket som går att förbättra utifrån dagens situation med arenan, allt från parkerings frågan till större barer osv o olika evenemang.
Kommentera