1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581395 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2677455

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: De som skulle ha intresse av det är sponsorer och eventuellt entreprenörer inom underhållning/evengemang. Att Timrå skulle stå för hela kostnaden är ju helt otänkbart och såklart inget någon antytt heller.

Finns ganska dåligt med evengemangsarenor i Sundsvall/Timrå där man kan hålla i stora event, så nog kan det finnas ett behov där Timrå bara är en av hyresgästerna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Labban: Byggkostnaderna har ju skenat sista åren med säkert 25-30% pga inflation mm. Konstigt att inga idéer kommit tidigare av sponsorer och entreprenörer. Det verkar inte stå sponsorer i kö direkt just nu för Timrå IK.

Underhållning och evenemang har det talats om i många år. Hur är beläggningen i Timrå ishall för närvarande vad gäller evenemang? Finns det stor efterfrågan?

Sanningen är nog i stället att befintlig hall måste byggas om för kommande behov, och utöka sittplatser med säg 200 till 6.000 platser.
Parkeringarna måste en gång för alla byggas om för lättare in- och utfarter. Ny hall vare sig i Timrå, Korsta eller Sundsvall är helt orrealistiskt. Speciellt så länge Timrå inte är etablerade i SHL, utan lever ur hand i mun med budgetar på slak lina.

Oskarshamns kommun är nog glada att de inte byggt någon ny hall än. Om IKO ramlar ur SHL lär nog inte publiken bli större, och en återkomst kommer ta många år om alls.
Kommentera