1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581427 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2677461

Sv: Apropå nånting...
Labban:

En promenad enkel på 30 min under vintersäsong i mörkret med minusgrader. Tror inte merparten av fansen resonerar som dig i den frågan tyvärr. Cykla på vintern? Låter ännu kallare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The great one: Jag anser du har fel. Jag bor i Umeå och säga vad man vill men med tanke på att dom spelar i HA så drar dom bra med folk på matcherna varpå de flesta går dit. Dom har ingen megastor parkering som i Timrå utan där måste man ha typ guldkort eller vara logeägare för att få parkering bakom entren. Klart många andra tar bilen också ändå och dom måste hitta parkeringar på andra ställen. Men fölrdelen där är ju att arenan liggen centralt, och då planerar dom att bygga en nyare än mer centalr. Men att säga att folk inte promenerar eller cyckla i vintern? Om så är fallet i Sundsvall/Timrå så är arena problemet det lilla kan jag säga. för då är det för dåligt intresse i regionen i allmänhet som sätter stopp för folket..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Jag både cyklar och promenerar på vintern. Bara skönt. De få gånger det är snöstorm eller svinkallt kan man ta stadsbussarna eller ja bilen (kort resa). Det är för övrigt rätt bra belysning från Korsta in mot stan, så behöver inte gå i mörker.
Kommentera