1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2678291

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Pilö känns svårbedömd. Oskarshamn har ju varit svaga överlag hela säsongen och Pilö kanske har kommit in helt fel denna säsong.

Han hade ju en del intresse från flertal SHL lag för nån säsong sen, men blev kvar i Oskarshamn. Kanske kan han blomma ut i Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: detta (och säkert andra) forum brukar ju alltid ha sina hackkycklingar i laget under säsongen och jag är rädd att vi kan redan nu lista ut att det blir Pilö 24/25
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Så kan det vara. Forsmark blev ratad i Örebro som ett exempel. Kom hit och blommade ut. Rätt omgivning och roll kan betyda mycket. Pilö var ju ändå rätt bra när Oskarshamn lirare kvartsfinal mot Rögle. Så potential finns det ju definitivt.

Men vi har ju inte råd att göra missar på våra nyförvärv på backsidan. Vi kan inte förlita oss på att Erixon, Svensson, Strömberg och Eronen (?) ska rädda upp det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Lika svårbedömd känns Lundmark på forwardssidan. Han spelade div 1 för en säsong sen. Är ingen riktig producerande spelare sett till tidigare i karriären. Han har heller inte fysiken som sitt signum.

Känslan är att steget till SHL är för stort redan nu och att han skulle behövt vara en säsong till i HA på tillväxt.
Men eftersom vi inte har nån ekonomi att tala om så lär det ju inte vara på tapeten. Vi lär väl precis få ihop 14 forwards.
Kommentera