1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2678717

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: "Nu är jag osäker på exakt när spelarrådet sa nej, men om Lodin kommit hade då Timrå Ik haft plats för Hållander? Tveksamt."

Dom vet väl om något hur han var, och han fick en chans till när han var här. Sen ska folk här inne pissa på gruppen som sätter ner foten, det är patetiskt.

Det hade ju varit mycket mer oroväckande om spelarna inte ville ha in en person som är strulig och sportchefen går emot gruppen. Rätt beslut togs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: vet inte det, tycker att den där historien kunde ha skötts bättre av alla parter, vet inte om Timrå hade en riktig plan för att hantera denna sorts problematik mer än att gå ut och säga att man ger lodin en andra chans trots hans felsteg?Hur såg uppföljningen ut, testning stöd behandling? Alla som haft kontakt med personer som är fast i nån sorts missbruksproblematik vet att det är svårt att lita på saker som sägs osv... Gäller att sätta ramar och ha en tydlig struktur för att hitta en väg framåt!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Om du har en spelare som är högpresterande i ditt lag, men som vid upprepade tillfällen missköter sig som privatperson och gruppen hen är en del av tar tydligt avstånd från dessa förehavanden, då är det knappast en spelares röst som avgör. Möjligen är det så att media väljer att interjvua en (eller flera) av laget mer etablerade spelare, för att få insyn i vad som händer. Det är väl inte någon slump att det just var Jonathan Dahlén som tillfrågades.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nä nu släpper vi Lodin så pratar vi om en arena i Sundsvall resten av helgen istället.

En sista sak, att det kom ut i media att han inte var önskad av spelarna i laget var ruskigt dåligt på alla plan.
Kommentera