1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581378 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2678706

Sv: Apropå nånting...
Olle: Fast å andra sidan var det väl jävligt bra att dom/den/hen sa nej till ytterligare en forward. Nu är jag osäker på exakt när spelarrådet sa nej, men om Lodin kommit hade då Timrå Ik haft plats för Hållander? Tveksamt.

Och jag föredrar nog Hållander före Lodin ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: det har väl inte med saken att göra, det är ju en hypotetisk fråga? Om vi hade tackat nej till Dahlén så hade vi haft råd med SHL-backar också, det är ett faktum.

Jag ifrågasätter att hockeyspelare får tycka till om vilka deras lagkamrater ska vara. Dom får pengar för att göra hockeymål och stoppa hockeypuckar. Det finns säkert socialt toxiska spelare i alla lag men det är i små klubbar som Timrå som man låter andra spelare gå in och tycka till hur man ska spela PP, vad man egentligen tycker om coachen och vilka potentiella nyförvärv man kan tänkas spela med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: "Nu är jag osäker på exakt när spelarrådet sa nej, men om Lodin kommit hade då Timrå Ik haft plats för Hållander? Tveksamt."

Dom vet väl om något hur han var, och han fick en chans till när han var här. Sen ska folk här inne pissa på gruppen som sätter ner foten, det är patetiskt.

Det hade ju varit mycket mer oroväckande om spelarna inte ville ha in en person som är strulig och sportchefen går emot gruppen. Rätt beslut togs.
Kommentera