1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581378 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2678698

Sv: Apropå nånting...
Synct: Lodin är inte god nog för Timrå men god nog för svensk hockeys mest professionella och mest framgångsrika klubb?

Det är så jäkla tydligt att det här ”spelarrådet” är en dåligt fungerande enhet i en dåligt fungerande organisation. Beslutsordningen är åt helvete om några enskilda spelare kan blockera en värvning, då är prioriteringsordningen kapitalt fel i klubben. Fortsätter man på det spåret så är avgrunden vår slutdestination. Bara tanken av att enskilda spelare får väga in i värvningar, jag kräks. Det är så amatörmässigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Du har bevisligen inte en susning om vad Lodin gjort och inte gjort i klubben. Helt rätt att vi har ett spelarråd som kan få tycka till i vissa fall. Särskilt om spelaren i fråga inte skött sig.

Jag förstår inget av ditt resonemang förutom att du verkar helt oinsatt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: det har kanske med lite kontext att göra? Spelarna tillfrågas knappast om det gäller oliver kapanen, nya tingsryd, pilö etc. Men när det gäller en tidigare spelare i klubben som varit avstängd flera gånger pga saker vid sidan av isen så är det nog ganska givet att gruppen tillfrågas. Jag hoppas och tror att det funkar så i de flesta lag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: "Lodin är inte god nog för Timrå men god nog för svensk hockeys mest professionella och mest framgångsrika klubb?"

Om du ska svara mig så svara på punkt 3 och 4 då, du svarar just inte på någonting.

Men ja, han har fått en chans av oss, och vi vet vad han går för utanför isen, det är väl ganska tydligt vad både spelare och sportchef tycker. Ska dom blunda för allt? Nu är folk efterkloka och arg igen för att Lodin gör en bra säsong.

När han svarade supportrar på instagram DMS och grät så skrattade folk här inne och ingen ville ha han, alla vart så glad att Hållander kom in istället. Nu är folk arg för att inte Lodin hamnade här helt plötsligt. Efterklok var ordet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Fast å andra sidan var det väl jävligt bra att dom/den/hen sa nej till ytterligare en forward. Nu är jag osäker på exakt när spelarrådet sa nej, men om Lodin kommit hade då Timrå Ik haft plats för Hållander? Tveksamt.

Och jag föredrar nog Hållander före Lodin ändå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Hade det inte varit så att det var Hållander vi fick in istället för Lodin, då hade man kunnat undra vart de där spelarna som nekade varit istället för att ha åkt runt och gömt sig denna säsong.
Kommentera