1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2678653

Sv: Apropå nånting...
tekarn1968: "Lodin kunde alltså spelat i Timrå men går istället till en konkurrent för att ”nån” inte vill spela med honom.. så jävla dåligt"

1. Tror 95% av spelarna inte ville ha hit en odisciplinerad festsnortare. 2. Det är inte Jonte eller "Nån" som du kallar han som bestämmer själv. 3. Varför i hela helvetet skulle Timrå lägga pengar på en forward i dagsläget? (Eller inför säsongen med forwardsen man har)

4. Viktigaste punkten, Timrå GAV han en till chans, den brände han och swishade friskt för knark sommaren EFTER han bad om ursäkt i media. Om det inte var under säsong till och med.

Fan vad folk ska komma och vara så jävla efterkloka för att Lodin gör en bra säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Lodin är inte god nog för Timrå men god nog för svensk hockeys mest professionella och mest framgångsrika klubb?

Det är så jäkla tydligt att det här ”spelarrådet” är en dåligt fungerande enhet i en dåligt fungerande organisation. Beslutsordningen är åt helvete om några enskilda spelare kan blockera en värvning, då är prioriteringsordningen kapitalt fel i klubben. Fortsätter man på det spåret så är avgrunden vår slutdestination. Bara tanken av att enskilda spelare får väga in i värvningar, jag kräks. Det är så amatörmässigt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Vore nog bra att begrava denna diskussion nu. Lodin kommer aldrig att repr. Timrå. Andra lag tar andra beslut. Timrå IK har tagit sitt. Önskar Lodin naturligvis allt gott, och att FBK inte behöver ångra sig.
Kommentera