1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2692317

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Det finns väl ändå extremt goda skäl att ifrågasätta hela styrelsen efter det som skett den här säsongen? Det måste ni väl själva inse även om JonteD ofta tar det lite väl långt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: Man ska alltid ifrågasätta men verkligheten är ofta mer komplicerad kring dessa frågor än vad allmänheten får och rimligen kan få insyn i. Jag tror dock att det finns god anledning att räta ut en del frågetecken efter denna säsong - vi jobbar med den frågan. Ngn form av ordnad information om den turbulenta säsongen är rimlig att förvänta sig.

Sedan är det ju viktigt att föra fram konstruktiv kritik och att ställa frågor när man upplever att det finns skäl för det. Tyvärr är detta forum inte så bra för att få igång en dialog med klubben. Här kan man givetvis uppmana alla som kan att delta vid årsmöten och årsstämmor för att göra sin röst hörd. Om man inte vill invänta det är det bara att höra av sig till klubben.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: Ber verkligen om ursäkt om jag gått för långt ibland men blir arg när ordförande säger att de nästan står o faller med oss fans att vi måste gå på varje match 😎🇺🇿
Kommentera