1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581536 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2692495

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Får känslan av att det inte är avtalet med kommun som är problemet. Känslan säger att det är styrelsen som sitter på "TIMRÅ" och vill att det ska förbli så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Mja det låter långsökt. Finns väl inget egenvärde i det, utan lär snarare handla om befintligt avtal med kommunen. Kommer man ur det, och får de pengarna efterskänkta så har jag svårt att se att styrelse eller organisation skulle sätta sig emot supportrarnas vilja. Lär ju dessutom vara en hel del sponsorer som vill ha tallarna.

Kanske någon av dem kan kliva in mellan och stötta med mellanskillnaden om nu kommunen inte är villig att efterskänka värdet från avtalet?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Kanske är så. Men i den bästa av alla världar så bör väll båda gå att få fram bättre än idag. Hur sjukt tråkigt är det inte med en tröja som det står Timrå på. Som sagt om det nu handlar om ett avtal eller något så kan vi inte bryta det, men man bör ändå kunna ha loggan där plus texten. Kanske aldrig kommer hända, men tror vi hade fått en av shl snyggaste tröjor, plus att många supportrar hade blivit nöjd och det är lika med merförsäljning på alla plan.
Kommentera