1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2693026

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Kan givetvis finnas saker bakom.

Men, faktum är att avtalet om ”TIMRÅ” på bröstet inte fanns, och har inte funnits sen åtminstone 19/20. Timrå IK var den uppsökande parten den här gången för att skriva just den här överenskommelsen.

Om Backlund inte ens övervägde alternativet med tallarna på tröjan så förstår jag honom, det är ”gratis” pengar om tanken var att de ändå skulle behålla tröjorna på samma vis fram tills dess.

Vilket är konstigt när motionen som uppmanade att undersöka om ett sånt avtal fanns också frågade om tallarna på tröjan.

Jag säger igen, engagera er i föreningen. Skicka motioner, gå på årsmötet, nominera till styrelsen, rösts för och emot.
Hade vi haft aktivare medlemmar så hade den här situationen kunnat undvikas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: jag är helt träffad. Ska gå på mitt första det som kommer. Har ändå följt Timrå sedan millennieskiftet.

Stadgarna skulle ju haft sig en uppfräschning. Om jag blir medlem i december ett givet år så betyder det att jag inte har rösträtt på 22 månader?Feltolkar jag eller är detta normalt över SHL?

Medlemskapet borde vidare vara enkelt att skaffa med bankid och swish, med automatisk förnyelse som alla andra prenumerationer man har. Det skulle ju verkligen stärka antalet som besitter rösträtt löpande.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: En fråga. Behöver man vara medlem enbart för att få vara på plats på årsmötet? Jag förstår självklart att man saknar rösträtt. Men hur är reglerna?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: jag är dock ganska säker på att Nollan på sin tid bekräftade ett avtal?
Kommentera