1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581562 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2693112

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Var det inte samma snack om tröjorna ifjol och även året före och med samma motivering, att det var ett avtal med kommunen?

Det skulle även vara bra att veta vad priset för det är.

Men Octagon borde ju veta eller åtminstone ta reda på åt oss vanliga dödliga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Det nya avtalet skrevs på inför förra årsmötet. Det fanns inget gällande avtal förrän det skrevs på. När det eventuellt förra avtalet gick ut vet jag inte, men 19/20 fanns det inget heller, inte som styrelsen visste om på årsmötet iallafall. 21/22 kom motion in om att undersöka detta. 22/23 annonserade Backlund att ett nytt 4 årsavtal precis skrivits på.

Om jag minns rätt så var det 300k om året i 4 år, reagerade på att det var så lite för en sån ”stor” sak.

Det går helt klart att skicka in en motion om detta igen, begära transparens kring gällande avtal, även uppmana styrelsen att omförhandla så att klubbmärket får vara på bröstet eller köpa ut den delen av avtalet.

Det är det som är det fina med medlemsdemokratin i svenska föreningar, med tillräckligt stöd på årsmötet så går vad som helst (typ) att få igenom.

Fotbollen har blivit riktigt bra på att ta tillvara på det, medan hockeyn släpar efter. Medlemmarna äger klubben och årsmötet är det högst beslutande organet, det som bestäms där behöver styrelsen följa - skulle de inte följa det kan medlemmarna kalla till extra årsmöte för att kräva efterlevnad och avsätta sittande styrelse om inte så sker.

Och det bästa av allt, det är inte svårt och kräver inte någon särskild förkunskap för att engagera sig, eftersom de motioner (förslag) du skickar in är ämnade för medlemmarna att ta ställning till.

I princip skulle alla inlägg med förslag vi skriver här inne kunna skickas in som motioner och vi skulle gemensamt kunna gå dit och rösta för de vi tycker är bäst.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Tycker ändå allt låter väldigt flummigt på något sätt med avtalet. Jag vill veta exakt vad det står i avtalet. Kan knappast stå att loggan absolut inte får finnas på framsidan av tröjan. Jag köper som sagt att det ska stå Timrå givetvis, men är det inte upp till Timrå själv om dom vill sätta en logga också?
Kommentera