1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582204 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2693516

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Jag och många andra stöttar dig till 100% i detta. Kör hårt vi kan iaf försöka att få in våra fina tallar på tröjan. Borde kunna gå tycker jag. Skriv gärna ihop något mha mallen som Rasmus skrev nedan. Och posta det du skrivit här om du vill så gör vi detta gemensamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Till Timrå IK:s årsmöte,

Rubrik: Loggan på matchtröjan

Bakgrund: Vi, supportrar av Timrå IK, önskar att styrelsen överväger att öka transparensen kring loggan på bröstet på våra matchtröjor. Vi noterar att det kan finnas begränsningar enligt avtal med Timrå kommun, men vi uppmanar ändå styrelsen att tydligt redogöra för detta avtal för medlemmarna.

Vi anser att en synlig logga på bröstet på matchtröjan är en viktig del av att stärka klubbens identitet och varumärke. Det ger också våra supportrar en känsla av stolthet och samhörighet när de ser loggan på tröjorna.

Förslag att besluta om: Det vore mycket uppskattat om styrelsen kunde undersöka möjligheterna att göra loggan mer synlig, även om det innebär att förhandla om eventuella avtalsvillkor med Timrå kommun. Att ha en tydlig och synlig logga på bröstet på våra matchtröjor skulle vara till fördel för både klubben och dess supportrar.

Jag rekommenderar att rösta för detta förslag

Något sånt möjligtvis?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: det viktiga är att folk går dit och röstar Ta med personer som man vet skulle rösta rätt i frågan. Om det brukar vara 20-35pers där så är det inte svårt att ”kuppa”

En annan motion kan vara ett krav på att årsmötet ska sändas live på någon plattform som inte innebär sundsvallstidning. Då får fler upp ögonen för processen och kan locka fler i framtiden.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Kan absolut ta på mig det och skriva ihop något. Men måste man vara medlem för kunna skicka in en motion eller kan vem som helst göra det? Jag är medveten om att för att få ha rösträtt måste man vara medlem men hur funkar det med motioner till årsmöten, kan vem som helst skicka in och sen röstar medlemmarna om det?
Kommentera