1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581583 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2693573

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: ""Om jag minns rätt så var det 300k om året i 4 år""

Det är ju en jävla skam att när ni faktiskt har en originell och snygg logga ska det istället stå "Timrå" på bröstet för att någon trött jävla kommunledning, genom att betala 300k om året för det, ska envisas med ett typsnitt för att det minsann är bestämt så. En vettig kommun hade ju fattat fördelarna med att ha ett lag i SHL och sponsrat ändå, MED tallarna på bröstet. Om inte annat så är det ju en enkel sak för kommunen, i dessa tider av växande politikerförakt, att få lite goodwill och bra PR hos lokalbefolkningen och supportrarna.

Fan, när man tänker på det så är det ju ingen monstersumma. 300k om året i fyra år hade ni ju kunnat lösa lätt med lite crowdfunding, för det finns väl inga tikare som hellre vill ha bokstäverna än tallarna? Jag hade i alla fall varit villig att betala för att få tillbaka Brynäsloggan på tröjan om det stod Brynäs i text där idag.

Ta tillbaka tallarna nu, använd era medlemskap för att pusha det till världens ände, ge er inte! Heja!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SuneMangs: Avtalet är luddigt tycker jag, har dock inte sett det heller. Kanske är jätte tydligt också där det står att bara TIMRÅ får finnas på tröjan och ingen logga. Men känns märkligt med tanke på att under loggan står det Timrå ik, så kan inte se skillnaden där och varför vi inte skulle kunna ha det
Kommentera