1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2694123

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana:

Motion angående införande av logga på matchtröjor

Till årsmötet för Timrå IK,

Vi föreslår att Timrå IK överväger att införa en logga på bröstet av våra matchtröjor. Vi är medvetna om det existerande avtalet med Timrå kommun angående tryck på tröjorna, där syftet är att stärka varumärket och platsen Timrå.

Enligt avtalet är det inte specificerat hur detta ska uppnås förutom att "Timrå" ska synas på tröjorna. Detta öppnar möjligheter för att inkludera andra symboler, som vår logga, utan att bryta mot avtalet.

Genom att införa vår logga på matchtröjorna kan vi ytterligare förstärka vårt varumärke och identifiera oss tydligare som en del av Timrå. Detta skulle även ge oss en möjlighet att synliggöra våra sponsorer och partners på ett effektivt sätt.

Vi uppmanar därför styrelsen att ta ställning till detta förslag och utvärdera möjligheterna att införa loggan på våra matchtröjor, med beaktande av det befintliga avtalet med Timrå kommun.

Skulle nått sånt funka för en motion?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Ja skriv kräver istället för överväga. Och skriv också gärna att vi är de enda i SHL som inte har klubbemblemet på vårt bröst som argument.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Märket på bröstet, TIMRÅ kan stå på ärmarna uppifrån och ned, då får kommunen två texter med TIMRÅ och borde bli nöjda, win-win.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Tycker det är bra, finns säkert detaljer att putsa på som någon retoriker kan ta sig an.

Värt att nämna enligt mig, är ju att vi är det enda laget i hela ligan som inte har sin logga på bröstet. Precis alla andra har det, förutom Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: överväga bör bytas mot kräver tex. Annars röstar vi bara om att Timrå ska ge det en tanke. Motionen ska vara tydlig med vad vi vill uppnå.
Kommentera