1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2694149

Sv: Apropå nånting...
Missimurpen: Ska förtydliga mig. Motioner är bra - kör på! Jag ville bara framföra att detta är en fråga som Timrå IK redan är medvetna om bara så att man inte tror att det krävs en motion för att detta ska nå Timrå IK. Tar ju lite tid och kraft att skriva en motion. Bara ren omtanke.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Om du på riktigt är en del av styrelsen blir man ju lite nedstämd. För helt ärligt motsvarar du alla fördomar många av oss supportrar har om Timrås styrelse. Nedlåtande, nonchalant, arrogant etc. Det du skriver är ju lite att visst, motionera och försök påverka ni. Men vi skiter i det
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Skillnaden är att vara medveten utan motion än att jobba utifrån ett medlemsbeslut utifrån en motion. Jag har jobbat i styrelser där medlemmarna beslutat frågor som styrelsen har blivit tvungna att jobba med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: varför skrev ni nytt avtal med kommunen om ni är medvetna om ett stort stöd för tallarna? Nej, att lämna över denna fråga på er känns bara livsfarligt. Nu vet vi faktan och allt ni sagt tidigare framstår som smått otroligt.
Kommentera