1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582715 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2694199

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Om du på riktigt är en del av styrelsen blir man ju lite nedstämd. För helt ärligt motsvarar du alla fördomar många av oss supportrar har om Timrås styrelse. Nedlåtande, nonchalant, arrogant etc. Det du skriver är ju lite att visst, motionera och försök påverka ni. Men vi skiter i det
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Så har jag varken sagt eller menat. Jag är själv supporter. Jag tror inte att jag ngnsin fått sådana omdömen. Det jag skrev var bara att motionen inte var nödvändig för att väcka frågan - den finns redan på agendan.

Ingen i styrelsen är nedlåtande, nonchalant och arrogant. Vi är ett antal personer som helt ideellt lägger många timmar i veckan för att driva och ge förutsättningar för vår gemensamma klubb att överleva och utvecklas i en minst sagt tuff miljö. Att vi gör det beror bara på kärlek till klubben. Det finns ingen som helst egen vinning. Noll kronor, väldigt mycket tuff feedback och hårt jobb.

Jag har uppfattat dig som en sansad och smart skribent så helt ärligt blir jag liten besviken över detta inlägg.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ett riktigt nyktert och myyyycket välplacerad mitt i inaveln på honom och man blir ännu grinigare när någon uttrycker sig på detta sätt!!!!! De är ju vi som supportrar som är Timrå IK 🇺🇿😎 o de bör den så kallade styrelsen begripa även om dom inte vill att vi ska bry oss men oss verkar dom helt skita i att vi har sunda o välgrundade åsikter om vårt älskade Timrå IK 🇺🇿😎
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: vill ju ändå säga att det är väldigt snyggt av Octagon att bemöta och besvara kritik och åsikter här som styrelsemedlem. Hans närvaro här är väl största markkontakten en styrelsemedlem visat på länge, oavsett vad vi tycker om hans svar.
Kommentera