1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581624 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2694730

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Så har jag varken sagt eller menat. Jag är själv supporter. Jag tror inte att jag ngnsin fått sådana omdömen. Det jag skrev var bara att motionen inte var nödvändig för att väcka frågan - den finns redan på agendan.

Ingen i styrelsen är nedlåtande, nonchalant och arrogant. Vi är ett antal personer som helt ideellt lägger många timmar i veckan för att driva och ge förutsättningar för vår gemensamma klubb att överleva och utvecklas i en minst sagt tuff miljö. Att vi gör det beror bara på kärlek till klubben. Det finns ingen som helst egen vinning. Noll kronor, väldigt mycket tuff feedback och hårt jobb.

Jag har uppfattat dig som en sansad och smart skribent så helt ärligt blir jag liten besviken över detta inlägg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Jag står för att jag tycker att du har en "klapp på huvudet"-ton i inläggen som rör frågan. Men jag är stor nog att uppskatta ditt svar och har i övrigt ingen åsikt om dig som skribent el person. Vad gäller uppfattningen om styrelsen så menar jag inte att det är nån sanning utan mer en berättelse om att Timrå IK har en del att jobba med när det kommer till kommunikation. Men ja, jag kanske ska uttrycka mig lite ödmjukare i fortsättningen
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon:
”Det jag skrev var bara att motionen inte var nödvändig för att väcka frågan - den finns redan på agendan.”

Det har redan varit en motion kring detta som inte blev lika omtalad. Det har bortförklarats med skrivna avtal. Frågan har återigen tagit fart och Lars Backlund har redan svarat att nästa säsongs tröja är spikad. Men att vi kan försöka påverka säsong 25/26. Om ni nu redan vet om allt detta och har det på agendan, HUR kan ni då redan spikat 24/25 säsongens tröja? Nu har vi fått ta del av avtalet (tack vare kommunen, ej från Timrå IK) Ni vet klubben vi försökt få svar ifrån, svart på vitt. Men svaren har alltid varit svävande. Det är ju uppenbart att tallarna på bröstet inte är omöjligt med gällande avtal. Men det har vägrats att sätta tallarna där.

Nu när alla kan se vad avtalet säger. Ja då plötsligt är detta tydligen något ni snappat upp att vi känner och arbetar för tallarna? Alltså, jag köper inte detta.

Sen att slänga med angrepp på personlighet, att man tror bättre om en person, för att vi lyfter frågan. Ja det börjar nog bli nervöst på det sovande kontoret.
Kommentera